24/7 Afhalen – Loosduinse Apotheek – Den Haag

Nieuw: chatfunctie via onze website!

Chat nu met ook met de Loosduinse apotheek. U kunt met al uw vragen terecht bij onze apotheker of apothekersassistent. Neem contact op via het roze chat-icoontje rechtsonder in de hoek.

Loosduinse Apotheek

De Loosduinse Apotheek is er voor u. Wij doen er alles aan om u in een prettige sfeer zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo hebben wij plezier in ons werk en kunnen wij u optimaal ondersteunen, uiteraard altijd in samenwerking met uw (huis)arts.

Nieuw, 24 uurs medicatie afhaallockers Vroondaal

Zelf bepalen wanneer u uw medicatie wilt ophalen in de mooie wijk Vroondaal? Wij willen u graag kennis laten maken met ons moderne geautomatiseerde lockersysteem! U heeft nu ook de mogelijkheid om uw medicatie af te halen op elk gewenst tijdstip in de medicatie lockers van Apotheek Vroondaal. Deze apotheek is een uitdeelpost van de Loosduinse Apotheek en Zorgapotheek de Korenaer. Op onze website leest u meer over ons lockersysteem.

Ja, ik meld mij aan!


Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij uw apotheek.
Vindt hier meer informatie terug.

 

24/7 Afhalen

Afhaal lockersysteem Apotheek Vroondaal

 

Niet gebonden zijn aan onze openingstijden maar uw medicijnen afhalen wanneer u dat wilt, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat kan bij Apotheek Vroondaal. En met ons afhaalsysteem kan het nog veiliger en sneller.

Eerste uitgifte

De 24-uurs afhaalservice geldt niet alleen voor geneesmiddelen die eerder gebruikt zijn. Het geldt ook voor medicijnen die voor het eerst gebruikt gaan worden. Voorwaarde is dan wel dat het gebruik van het medicijn vooraf met u is doorgenomen. Dat laatste kan eventueel ook telefonisch. Hoort bij de eerste uitgifte een instructie, dan vindt de uitgifte altijd in de apotheek plaats. U wordt hierover dan tijdig geinformeerd. Koelkast-artikelen worden niet in de kluisjes geplaatst.

Uitleg

Na afgifte van het inschrijfformulier zal één van onze apotheekmedewerkers u een korte instructie geven. Er wordt u uitgelegd hoe de kluisjes werken. Om het kluisje te openen heeft u een afhaalcode nodig. Deze krijgt u per e-mail toegestuurd op het moment dat wij uw medicijnen in het kluisje plaatsen. U ontvangt voor elke keer dat u medicijnen op komt halen een nieuwe code.

72 uur

Na ontvangst van e-mail met de afhaalcode heeft u 72 uur de tijd om uw medicijnen uit het kluisje te halen. Na deze periode wordt de medicatie door ons uit het kluisje gehaald en is deze alleen nog af te halen aan de balie in de apotheek. Wij doen dit zodat zo veel mogelijk cliënten gebruik kunnen maken van het afhaalsysteem en we niemand hoeven teleur te stellen

Apotheek Vroondaal (uitdeelpost)

Madepolderweg 43a

2553EG Den Haag

 

KLIK HIER VOOR HET INSCHRIJFFORMULIER